Obiective turistice Pirineii Francezi, Franta
Home Orase Obiective turistice Pirineii Francezi, Franta

Obiective turistice Pirineii Francezi, Franta

 

Vulturi aurii, vulturi grifon, tapi, chiar si (cativa) ursi bruni de Pirinei: acestea sunt doar cateva dintre speciile rare si pe cale de disparitie pentru care Parcul National al Pirineilor de Vest ofera adapost.

Organizat in 1967 si acoperind 45.700 ha, parcul reuneste unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din Pirinei, printre care si uluitorul Cirque de Gavarnie.

Bine supravegheat si atent ingrijit, parcul nu are locuitori permanenti in persoana oamenilor. Vanatoarea si culesul florilor sunt strict interzise, iar campingul in locurile salbatice este permis numai la distante de peste o ora cu bicicleta fata de drumul principal (si trebuie sa strangi tot pana la apusul soarelui).

Cateva trasee magnifice prin vai urca in rezervatie, urmand cursurile multor rauri ce izvorasc din munti. Orasele si satele inconjuratoare sunt bine dotate cu hoteluri, restaurante, locuri de campare si ghizi montani. Cabanele din parc sunt in mod oficial centre de informare, oferind recomandari despre trasee, vreme, viata salbatica si bogata flora a regiunii.

Atractii turistice Pirineii Francezi

Tag: Obiective turistice Pirineii Francezi, Atractii turistice Pirineii Francezi, De vizitat in Pirineii Francezi, Ce vizitam in Pirineii Francezi, Top atractii turistice Pirineii Francezi, Top obiective turistice Pirineii Francezi, Ghid turistic Pirineii Francezi.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne