Obiective turistice Pirineii Francezi, de vizitat in Pirineii Francezi, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Pirineii Francezi, Franta

Obiective turistice Pirineii Francezi, Franta

 
Vacanta in Pirineii Francezi?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Vulturi aurii, vulturi grifon, tapi, chiar si (cativa) ursi bruni de Pirinei: acestea sunt doar cateva dintre speciile rare si pe cale de disparitie pentru care Parcul National al Pirineilor de Vest ofera adapost.

Organizat in 1967 si acoperind 45.700 ha, parcul reuneste unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din Pirinei, printre care si uluitorul Cirque de Gavarnie.

Bine supravegheat si atent ingrijit, parcul nu are locuitori permanenti in persoana oamenilor. Vanatoarea si culesul florilor sunt strict interzise, iar campingul in locurile salbatice este permis numai la distante de peste o ora cu bicicleta fata de drumul principal (si trebuie sa strangi tot pana la apusul soarelui).

Cateva trasee magnifice prin vai urca in rezervatie, urmand cursurile multor rauri ce izvorasc din munti. Orasele si satele inconjuratoare sunt bine dotate cu hoteluri, restaurante, locuri de campare si ghizi montani. Cabanele din parc sunt in mod oficial centre de informare, oferind recomandari despre trasee, vreme, viata salbatica si bogata flora a regiunii.

 

De vizitat in Pirineii Francezi

Pirineii Francezi obiective turistice, Ce poti vizita in Pirineii Francezi, Top obiective Pirineii Francezi, Top atractii Pirineii Francezi, Pirineii Francezi locuri de vizitat, Locuri de vizitat Pirineii Francezi, Locuri de vizitat in Pirineii Francezi, Pirineii Francezi atractii turistice, Pirineii Francezi de vizitat, De vizitat in Pirineii Francezi, Ce vizitam in Pirineii Francezi, Top atractii turistice Pirineii Francezi, Top obiective turistice Pirineii Francezi, Pirineii Francezi ghid turistic, Calatorii in Pirineii Francezi.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne