Obiective turistice Ponte de Lima, de vizitat in Ponte de Lima, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Ponte de Lima, Portugalia

Obiective turistice Ponte de Lima, Portugalia

 
 

In tinutul Vinho Verde, langa raul Lima, se gaseste "cel mai vechi oras din Portugalia", ireprosabil conservat.

Nu exista monumente importante, insa este un punct natural intre Viana si muntii interiori si intre granita de nord cu Spania si Braga. Piata care se tine de doua ori pe luna este un eveniment local important.

Romanii au pus pe picior de egalitate Lima cu Lethe, raul mitologic al uitarii, ale carui ape, daca erau baute, permiteau sufletului mortului sa uite vietile lui anterioare.

Astazi, o sansa mai mare de a face acest lucru il are vinho verde local. Mai important a fost rolul medieval al Ponte de Lima ca punct de oprire pe drumul de pelerinaj catre Santiago de Compostela din rasadnita religioasa a Bragai.

Podul din granit, fermecator si plin de arce, supravietuieste din acele zile, cu cinci arce ale unei sectiuni romane si mai vechi, construit pentru scopuri militare, pe malul vestic.

Aici, de asemenea, gradini foarte placute, asezate conform cu anumite teme, inconjoara un mic Museu Rural (inchis lunea si dupa-amiaza).

 
Vizitezi Ponte de Lima?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Ponte de Lima

Vacanta in Ponte de Lima cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Ponte de Lima:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Ponte de Lima:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Ponte de Lima obiective turistice, Ce poti vizita in Ponte de Lima, Top obiective Ponte de Lima, Top atractii Ponte de Lima, Ponte de Lima locuri de vizitat, Locuri de vizitat Ponte de Lima, Locuri de vizitat in Ponte de Lima, Ponte de Lima atractii turistice, Ponte de Lima de vizitat, De vizitat in Ponte de Lima, Ce vizitam in Ponte de Lima, Top atractii turistice Ponte de Lima, Top obiective turistice Ponte de Lima, Ponte de Lima ghid turistic, Calatorii in Ponte de Lima.