Museo de Pontevedra din Pontevedra, obiective turistice Pontevedra

Museo de Pontevedra

Obiectiv turistic din Pontevedra

Remarcabilul Museo de Pontevedra este gazduit in cinci locuri diferite, trei dintre ele sunt orientate spre Praza da Lena. Conacul din secolul al XVIII-lea care i-a apartinut lui Castro Monteagudo expune bijuterii celtice splendide din anii 800-700 I.Hr. si o colectie de picturi renascentiste spaniole, italiene si flamande.

Muzeul se continua intr-o frumoasa casa invecinata, complet restaurata, care i-a apartinut lui Garcia Florez, unde sunt expuse obiecte confectionate din metal, statui religioase si Interioare reconstruite, inclusiv unul al unei nave.

Arta galiciana si picturi spaniole din secolele al XIX-lea si al XX-lea pot fi vazute in Edificio Sarmiento si Edificio Fernandez Lopez. Nu rata a cincea sectiune, care evoca ruinele gotice ale Santo Domingo, alaturi de gradinile infrunzite ale Alamedei, cu fragmente arhitecturale si sculpturale. Alameda este un loc popular pentru plimbare.

 
Bilete de avion spre Pontevedra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Museo de Pontevedra:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne