Satul Flor da Rosa din Portalegre, obiective turistice Portalegre

Satul Flor da Rosa, Portalegre

Obiective turistice Portalegre

Un kilometru si jumatate la nord de Crato, satul-satelit Flor da Rosa a crescut in jurul manastirii sale fortificate, din secolul al XIV-lea. Aceasta constructie masiva se ridica intr-un loc scenic, cu cateva strazi de sat rasucindu-se in jurul ei, interiorul fiind transformat acum intr-o pousada, sau han, moderna si frapanta.

De aici, mergi 8 km direct spre vest pentru a vedea cei mai mari dolmeni din zona, cei din Tapadao, aproape de satul Aldeida da Mata, si cei din Penedos de Sao Miguel.

Ultima oprire in acest circuit, Alter do Chao, este un alt sat nobil dominat de un castel, intesat cu fantani ornate si conace in stil baroc. Totusi, atractia principala este ferma de armasari de renume international din Couldelaria de Alter, unde sunt crescuti si antrenati caii lusitani Alter Real. O expozitie detaliaza istoria de peste 250 de ani a fostelor grajduri regale.

Poti face un tur al grajdurilor, al scolii de calarie si al sectiunii de crestere a soimilor.

Bilete de avion spre Portalegre:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Satul Flor da Rosa:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne