Claustrul Catedralei Se din Porto, obiective turistice Porto

Claustrul Catedralei Se, Porto

Obiective turistice Porto

Un portal din partea dreapta a naosului Catedralei duce la Claustrul (inchis duminica a.m.), in care ritmul arcelor gotice contrasteaza cu sapte panouri de amkjo care dateaza din 1731. Acestea ilustreaza „Cantarea Cantarilor" a lui Solomon si viata Fecioarei. O desfatare de comori ecleziastice stau la panda in Sali capitulare din secolul al XVIII-lea, de la bogate vesminte de brocart, statui si coroane de argint la tavane casetate si pictate, care ilustreaza alegorii morale si, in ultima camera, un candela-bru masiv, sculptat in lemn.

Iin coltul claustrului, Capela Sf. Ion gazduieste impresionantul sarcofag din piatra al lui Joao Gordo si o gratioasa statuie din secolul al XlV-lea a Maicii Domnului din Batalha. De vreme ce renovarea este in desfasurare, unele sectiuni ale claustrului s-ar putea sa fie inchise, insa incearca sa vezi mareata scara a lui Nasoni care duce la galeria de la etaj. Acoperita cu panouri de dale care infatiseaza scene rurale si mitologice, aceasta ofera, din nou, privelisti extinse peste Porto.

Bilete de avion spre Porto:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Claustrul Catedralei Se:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne