Foz do Douro din Porto, obiective turistice Porto

Foz do Douro, Porto

Obiective turistice Porto

La mai putin de un kilometru si jumatate se afla Foz do Douro, un oras care a crescut chiar pe gura de revarsare a raului Douro, in jurul fortului Sao Joao da Foz. Astazi, Foz se intinde aproximativ 12 km, pe coasta spre nord pentru a se uni cu mult mai industrializatul Matosinhos, unde vechile fabrici de conservare a pestelui au fost transformate in cluburi de noapte la moda si asezate pe malul raului.

Foz insusi este, de fapt, un bulevard lung si o promenada cu balustrade (inclusiv o sectiune de pergole foarte fotografiata) care marginesc plaje de nisip dur si roci. Asa cum este potrivit unui oras pescaresc, restaurantele care se aliniaza la plaja servesc fructe de mare excelente. Putine persoane care se duc pe plaja se aventureaza in apa rece, in afara de cei care fac surf, insa cafenelele racoroase reprezinta o evadare revigoranta din centrul Porto, la doar o jumatate de ora de mers cu autobuzul la sfarsit de saptamana.

Bilete de avion spre Porto:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Foz do Douro:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne