Vila Nova de Gaia din Porto, obiective turistice Porto

Vila Nova de Gaia, Porto

Obiective turistice Porto

Cramele cu vin de Porto din Vila Nova de Gaia reprezinta una dintre atractiile principale pentru vizitatori. La nivelul solului, zeci de companii producatoare de vin de Porto rivalizeaza una cu cealalta pentru a ademeni trecatorii pentru degustari si, spera ei, achizitii. Aceste intreprinderi comerciale sunt foarte bine echipate pentru a face fata unui numar imens de turisti si chiar merita explorate daca istoria vinului de Porto te intereseaza.

Unele vinarii cu Porto ofera tururi ale instalatiilor proprii astfel incat sa poti invata arta fina de fabricare a vinului de Porto. Altminteri, barurile aliniate pe malul raului care stau cu fata spre fatadele pline de culoare ale Ribeirei sunt un loc minunat pentru a sorbi o bautura pe masura ce Podgorii, vazute aici in culorile lor tomnatice, acopera fiecare centimetru din valea Douro, indiferent de cat de abrupta este panta Valea Douro.

Bilete de avion spre Porto:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Vila Nova de Gaia:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne