Primaria Veche din Regensburg, obiectiv turistic Regensburg - TravelEuropa.ro

Primaria Veche

Obiectiv turistic Regensburg

Complexul acesta desprins dintr-o carte de basme, format din cladiri medievale, cu etaj din lernn, cu ferestre mari si mici, si flori in jardiniere, este una dintre cele mai bine conservate primarii germane si in acelasi timp una dintre cele mai importante din punct de vedere istoric.

Aici, in impozanta Reichssaal gotica, Dieta Imperiala permanenta s-a reunit din 1663 pana in 1806. Acest gen de parlament consta din imparat, cei sapte-opt electori, printii si cetatenii prosperi care se strangeau ca sa discute si sa puna la cale afacerile de pe intinsele teritorii germane.

Sala este somptuos ornata cu tapiserii, drapele si insemne heraldice. Admirati plafonul din lemn, realizat in 1408, si observati inaltimile diferite pentru diversele stari sociale. Reichssaal este ocazional utilizata pentru concerte.

Apropiata Ratsaai (Sala Consiliului) este locul in care electorii se intalneau pentru consultarile lor.

In beci se afla sala de tortura a orasului, Fragstatt (Sala de interogatorii) si sala de executii Armesiinderstiibchen (Sala bietilor pacatosi). Orice detinut care rezista la trei grade de interogatorii fara sa marturiseasca era considerat nevinovat si era eliberat ceea ce spune destule despre notiunea medievala de justitie.

Bilete de avion spre Regensburg:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Primaria Veche:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Regensburg:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne