Obiective turistice Regiunea Camargue, atractii turistice Regiunea Camargue, Franta.
  Orase Obiective turistice Regiunea Camargue, Franta

Obiective turistice Regiunea Camargue

, Franta
Publicat la: 2012-05-21

Fara pereche de frumoasa, aceasta vasta zona umeda, creata de Delta raului Ron, este o lume nesfarsita, plina de vegetatie si lagune albastre, patrunsa de o lumina extraordinara. Unul dintre cele mai importante tinuturi lacustre din Europa, Camargue, este un paradis pentru o larga varietate de animale, plante si flori, care infloresc pe imensul teren mlastinos, presarat cu lagune sarate si putin adanci.

Ambianta ecologica unica a zonei este plina de o fauna salbatica, in special amfibieni si pasari acvatice - cele mai semnificative fiind cardurile de pasari flamingo. Stralucitoarele intinderi de sare ofera cantitati impresionante din acest mineral si tot aici creste si o delicioasa varietate de orez. Pe pasuni pasc renumitii cai albi specifici locului, incalecati de catre cei care au grija de herghelii, numiti gardianua-ries. Acesti oameni aspri se agata cu patima de felul lor de viata traditional, crescand tauri negri si robusti, destinati arenelor din Nimes si Arles. Les Gardiens continua sa traiasca in baracile lor albe care fac parte integranta din peisajul din Camargue.

Turistii pot face drumetii si pot vizita fermele transformate in hoteluri de atmosfera si in restaurante. De asemenea, exista si optiunea sa mearga la fermele de calarie.

Bilete de avion spre Regiunea Camargue:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Regiunea Camargue:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Regiunea Camargue:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Regiunea Camargue - Long: 4.616213, Lat: 43.681923

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Regiunea Camargue, atractii turistice Regiunea Camargue, de vizitat in Regiunea Camargue, obiective Regiunea Camargue, atractii Regiunea Camargue, turism Regiunea Camargue.