Obiective turistice Rennes, Franta
Home Orase Obiective turistice Rennes, Franta

Obiective turistice Rennes, Franta

 

Capitala a Bretaniei din 1561,Rennes este astazi un oras universitar viu si un centru de cercetare in telecomunicatii. Desi putini dintre locuitorii sai vorbesc bretona, el este punctul central al interesului academic tot mai treaz pentru cultura bretona. Orasul este cel mai spectaculos la inceputul lunii iulie, cand irupe intr-un festival stradal (Les Tombees de la Nuit), sarbatorind muzica, poezia si dansul.

Desi Rennes a fost un oras infloritor in Evul Mediu, si-a pierdut mare parte din cladirile sale medievale intr-un incendiu in anul 1720. Reconstruindu-l, locuitorii sai i-au schimbat si aspectul, iar rezultatul a fost un oras cu frumoase case de secol XVIII, asezate in jurul unui nucleu medieval.

Atractii turistice Rennes

Tag: Obiective turistice Rennes, Atractii turistice Rennes, De vizitat in Rennes, Ce vizitam in Rennes, Top atractii turistice Rennes, Top obiective turistice Rennes, Ghid turistic Rennes.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne