Obiective turistice Rennes, atractii turistice Rennes, Franta.
  Orase Obiective turistice Rennes, Franta

Obiective turistice Rennes

, Franta
Publicat la: 2012-09-07

Capitala a Bretaniei din 1561,Rennes este astazi un oras universitar viu si un centru de cercetare in telecomunicatii. Desi putini dintre locuitorii sai vorbesc bretona, el este punctul central al interesului academic tot mai treaz pentru cultura bretona. Orasul este cel mai spectaculos la inceputul lunii iulie, cand irupe intr-un festival stradal (Les Tombees de la Nuit), sarbatorind muzica, poezia si dansul.

Desi Rennes a fost un oras infloritor in Evul Mediu, si-a pierdut mare parte din cladirile sale medievale intr-un incendiu in anul 1720. Reconstruindu-l, locuitorii sai i-au schimbat si aspectul, iar rezultatul a fost un oras cu frumoase case de secol XVIII, asezate in jurul unui nucleu medieval.

Bilete de avion spre Rennes:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Rennes:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Rennes:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Rennes - Long: -1.675584, Lat: 48.113525

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Rennes, atractii turistice Rennes, de vizitat in Rennes, obiective Rennes, atractii Rennes, turism Rennes.