Turul podgoriilor grecesti din Rhodos, obiective turistice Rhodos
Home Orase Obiective turistice Rhodos Turul podgoriilor grecesti

Turul podgoriilor grecesti

Obiectiv turistic din Rhodos

Ultimii 10-20 de ani au fost martorii unei revolutii in productia de vinuri grecesti. O noua generatie de producatori de vinuri, alcatuita din oameni care au calatorit mai mult decat predecesorii lor, a reusit sa descopere si sa invete o multime de lucruri despre cele mai bune vinuri din intreaga lume.

Astfel, in Grecia au fost aduse cele mai noi tehnici, actualii producatori fiind hotarati sa realizeze vinuri la fel de bune ca acelea din celelalte tari mediteraneene, punand in aplicare lucrurile invatate in Franta, Spania si Italia in cazul varietatilor de struguri specifice Greciei.

Desi exista unele zone din tara in care s-au facut incercari de a crea un traseu al vinurilor organizat, abordarea generala a subiectului este una tipic greceasca: extrem de nepasatoare. O multime de producatori de vinuri isi deschid podgoriile pentru a fi vizitate, dar sunt putini cei care au dotarile necesare, ca de pilda sali pentru degustare, lucruri pe care te astepti sa le intalnesti in locuri ca Bordeaux sau Napa Valley. Dar exact aceasta abordare face ca turul podgoriilor grecesti sa fie atat de placut. Mergi mereu la nimereala.

Daca podgoria este aglomerata, vizita ti se scurteaza. Dar daca ajungi intr-un moment in care este pustie si proprietarul este bucuros de oaspeti, vei avea parte de o vizita si de o degustare speciale, pe care nu le-ai putea gasi in niciun alt loc din lume.

 
Bilete de avion spre Rhodos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Turul podgoriilor grecesti:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne