Obiective turistice Rhodos, de vizitat in Rhodos, Grecia.
Acasa Orase Obiective turistice Rhodos, Grecia

Obiective turistice Rhodos

Publicat sau actualizat la: de Marinescu Ana
 

Rhodos (Rodos) este cea mai mare dintre Dodecaneze si in acelasi timp capitala acestora. Mare parte din coastele sale nordice sunt complet cucerite de industria turistica, fiecare oras contopindu-se cu urmatorul si rezultand astfel o unica intindere de hoteluri, taverne si magazine de suvenire.

Aceasta parte a insulei are plaje excelente, astfel ca este locul perfect in care sa te afli daca iti doresti pur si simplu sa stai intins la soare toata ziua, apoi sa te distrezi toata noaptea in baruri si discoteci. Dar insula este destul de mare pentru a oferi si atractii alternative.

Orasul Rhodos este un amestec de foarte vechi si foarte nou. Orasul Vechi medieval, comparat uneori cu Ierusalimul, este una dintre bijuteriile Marii Egee,in 1988 fiind declarat sit de Patrimoniu Cultural Mondial.

Numeroase vase de croaziera se opresc in port, oferindu-le pasagerilor cateva ore pe uscat in care sa exploreze Orasul Vechi - si sa descopere excelenta calitate a magazinelor din Orasul Nou.

VelTravel

Atractii turistice de vizitat in Rhodos

Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne