Obiective turistice Rhodos, Grecia
Home Orase Obiective turistice Rhodos, Grecia

Obiective turistice Rhodos, Grecia

 

Rhodos (Rodos) este cea mai mare dintre Dodecaneze si in acelasi timp capitala acestora. Mare parte din coastele sale nordice sunt complet cucerite de industria turistica, fiecare oras contopindu-se cu urmatorul si rezultand astfel o unica intindere de hoteluri, taverne si magazine de suvenire.

Aceasta parte a insulei are plaje excelente, astfel ca este locul perfect in care sa te afli daca iti doresti pur si simplu sa stai intins la soare toata ziua, apoi sa te distrezi toata noaptea in baruri si discoteci. Dar insula este destul de mare pentru a oferi si atractii alternative.

Orasul Rhodos este un amestec de foarte vechi si foarte nou. Orasul Vechi medieval, comparat uneori cu Ierusalimul, este una dintre bijuteriile Marii Egee,in 1988 fiind declarat sit de Patrimoniu Cultural Mondial.

Numeroase vase de croaziera se opresc in port, oferindu-le pasagerilor cateva ore pe uscat in care sa exploreze Orasul Vechi - si sa descopere excelenta calitate a magazinelor din Orasul Nou.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Rhodos

Tag: Obiective turistice Rhodos, Atractii turistice Rhodos, De vizitat in Rhodos, Ce vizitam in Rhodos, Top atractii turistice Rhodos, Top obiective turistice Rhodos, Ghid turistic Rhodos.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne