Campo de Fiori din Roma, obiective turistice Roma.

Campo de Fiori

Obiective turistice Roma
VelTravel

Aici se tin targuri minunate in fiecare zi, mai putin duminica. Piata umple cu fructe, peste, flori si legume asezate pe tarabe sau in dughene care arata de parca ar fi luate dintr-un film al lui Fellini. Campo de' Fiori nu are o biserica - lucru rar in Roma.

A fost multa vreme unul dintre cele mai sarace cartiere. Nimic nu simbolizeaza mai bine natura seculara a pietei decat statuia lui Bruno - umanist si filosof, condamnat pentru erezie si ars pe rug in aceasta piata in 1600.

Piazza Farnese, o piata luminoasa din partea de sud, aduce un echilibru in comparatie cu farmecul mai rigid al Pietei Campo. In Piata Farnese, totul este decor si rafinament datorita, in special, Tarabe la targul din Campo de' Fiori, care se tine intr-una dintre cele mai interesante piete ale Romei.

Palatului Farnese (Palazzo Farnese) (1515), a carui fatada este opera lui Michelangelo. Astazi, aici este sediul Ambasadei Frantei. Fii sigur ca nu vei rata Via Giulia, una dintre cele mai elegante strazi din Roma, care e in spatele palatului.

 
VelTravel

Transport public pentru Campo de Fiori:

Metroul pana la statia Colosseo sau autobuzul 8 pana la statia Argentina

Preturi intrare in Campo de Fiori:

Vizitarea este libera

Program Campo de Fiori:

Non-Stop

Bilete de avion spre Roma:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Campo de Fiori:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Roma:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
VelTravel
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne