Obiective turistice Rothenburg ob der Tauber, de vizitat in Rothenburg ob der Tauber, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Rothenburg ob der Tauber, Germania

Obiective turistice Rothenburg ob der Tauber, Germania

 
Vacanta in Rothenburg ob der Tauber?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Rothenburg ob der Tauber (traducere mot-a-mot "Castelul Rotu de pe Tauber") este genul de oras medieval despre care pana si Walt Disney ar fi crezut ca este prea pitoresc pentru a fi adevarat, cu structuri arhitectonice facute pe jumatate din lemn si cu o multime de fantani si flori pe fundalul turnurilor si turelelor.

Pana in secolul al XVII-lea a fost un orasel-targ prosper, dezvoltat pe locul ruinelor a doua biserici din secolul al XII-lea, care au fost distruse de un cutremur. Apoi nivelul sau economic a scazut, din cauza Razboiului de Treizeci de Ani.

Cu o activitate economica distrusa, orasul si-a pierdut vitalitatea pana cand a fost redescoperit de turismul modern. Este fara indoiala un loc solicitant pentru turisti, dar este suficient de autentic.

Privelistile imprejinuiesc orasul, iar strazile nu urmeaza un anumit traseu. Aveti grija ca aglomeratia va afecta linistea in care puteti vizita orasul. Dimineata devreme este singura perioada in care puteti aprecia acest loc intr-o relativa liniste.

Cele mai bune momente pentru a observa figurinele mecanice de pe zidul Rathaus sunt seara, la orele 20:00, 21:00 sau 22:00.

 

De vizitat in Rothenburg ob der Tauber

Rothenburg ob der Tauber obiective turistice, Ce poti vizita in Rothenburg ob der Tauber, Top obiective Rothenburg ob der Tauber, Top atractii Rothenburg ob der Tauber, Rothenburg ob der Tauber locuri de vizitat, Locuri de vizitat Rothenburg ob der Tauber, Locuri de vizitat in Rothenburg ob der Tauber, Rothenburg ob der Tauber atractii turistice, Rothenburg ob der Tauber de vizitat, De vizitat in Rothenburg ob der Tauber, Ce vizitam in Rothenburg ob der Tauber, Top atractii turistice Rothenburg ob der Tauber, Top obiective turistice Rothenburg ob der Tauber, Rothenburg ob der Tauber ghid turistic, Calatorii in Rothenburg ob der Tauber.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne