Zlatni Rat din Rovinj, obiective turistice Rovinj

Zlatni Rat

Obiectiv turistic din Rovinj

Zlatni Rat la doar cateva minute de centru, urmand coasta in directia sud. Dupa ce ati trecut de hotelul Park: un miraj. Se trece prin padurea intunecata, briza marii si scanteieri de albastru isi fac loc printre stejari, stejari ilex, chiparosi si cedri; de pe un povarnis se vede un tarm unde oamenii se scalda.

O multumire baronului austriac care, la sfarsitul secolului XIX a creat acest paradis. Intr-o vreme trebuie sa fie astfel si Cerveni Otok, unde acelasi baron isi avea vila, construita alaturi de ruinele uneia dintre cele mai vechi abati din regiune; in prezent, un complex hotelier a atras orice atractie a acestui tarm, care, sub acel unic nume, ascunde cele doua insulite Sf. Andrei si Maskin legate printr-un istm (cel de-al doilea este mai bun, purtand si parfumul de mirt si dafin).

Alte motive pentru a ramane pot fi: un golf rezervat naturistilor, vantul puternic din canalul strabatut de windsurferi si insulitele arhipelagului la care se ajunge in cateva minute din port.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Bilete de avion spre Rovinj:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Zlatni Rat:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne