Muzeul Vinului din Bromserburg din Rudesheim, obiective turistice Rudesheim
Home Orase Obiective turistice Rudesheim Muzeul Vinului din Bromserburg

Muzeul Vinului din Bromserburg

Obiectiv turistic din Rudesheim

Gazduit intr-unul dintre cele mai vechi castele de pe valea Rinului (aproximativ 1000 d.H.) expune articole care au legatura cu industria vinului si vesela pentru servirea vinului datand din timpurile romane.

Brömserburg este cel mai vechi castel din Valea Superioara a Rinului Mijlociu si face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. A fost construit in secolul X pe locul unei fortificatii romane. Pana in secolul XIII a fost detinut de Arhiepiscopul de Mainz.

Vechea cetate a fost transformata intr-o resedinta in secolul al XII-lea, dupa care a trecut in controlul Cavalerilor de Rüdesheim, din care a facut parte si Brömser.

Castelul a rezistat unei serii de atacuri, iar in 1640, in timpul Razboiului de Treizeci de Ani, partea de sus a turnului a fost distrusa de trupele franceze sub comanda lui Henri al II-lea d'Orléans, Duce de Longueville.

Arhiepiscopia a vandut castelul in 1803 si de atunci a avut mai multi proprietari. Orasul Rüdesheim a cumparat castelul in 1941.

Sfat:  Puteti admira peisaje minunate de pe acoperis sau de pe terasa, unde se organizeaza ocazional degustari de vin (cereti informatii la birou).

 
Bilete de avion spre Rudesheim:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul Vinului din Bromserburg:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne