Obiective turistice Rusalka, de vizitat in Rusalka, Bulgaria
Home / Orase / Obiective turistice Rusalka, Bulgaria

Obiective turistice Rusalka, Bulgaria

 
Vacanta in Rusalka?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Localitatea se afla la 16 km nord de capul Kaliakra, in mijlocul Golfului Pasarilor (Taukliman). De aici pornesc curse regulate de autobuze catre celelalte statiuni de pe litoral, Varna, Balcic si Kavarna.

Este una dintre cele mai cochete statiuni de pe litoralul nordic al Bulgariei, construita pe stanci, in apropierea unor plaje cu nisip fin.

Hotelurile micute sunt frumos si interesant amplasate, intr-o padure de stejari aproape de malul marii, si ofera toate utilitatile pentru turismul de familie. Peisajele sunt de un pitoresc aparte.

Atractiile specifice ale locului sunt natura virgina, apa clara precum cristalul, incantatoarele plaje micute si linistite si pesterile exotice. Daca aveti noroc, puteti vedea delfinii jucandu-se in mare.

 

De vizitat in Rusalka

Vacanta in Rusalka cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Rusalka:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Rusalka:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Rusalka obiective turistice, Ce poti vizita in Rusalka, Top obiective Rusalka, Top atractii Rusalka, Rusalka locuri de vizitat, Locuri de vizitat Rusalka, Locuri de vizitat in Rusalka, Rusalka atractii turistice, Rusalka de vizitat, De vizitat in Rusalka, Ce vizitam in Rusalka, Top atractii turistice Rusalka, Top obiective turistice Rusalka, Rusalka ghid turistic, Calatorii in Rusalka.