Castelul Walden din Saffron Walden, obiective turistice Saffron Walden

Castelul Walden, Saffron Walden

Obiective turistice Saffron Walden

A fost construit la inceputul Razboiului Civil, perioada in care este cunoscut sub numele de Anarhia lui Geoffrey de Mandeville. Cea mai mare parte a lucrarilor au fost realizate intre 1141 si 1143. Acesta a fost unul dintre multele castele construite de Geoffrey pentru a-si consolida puterea in regiune. El a fost ridicat pe un loc inalt din cadrul orasului, reprezentand initial o fortareata normanda sub forma de patrat, imprejmuita de ziduri mari bailey.

Geoffrey a fost arestat in circumstante dubioase de catre regele Stefan in 1143 si i s-a ordonat sa predea o parte dintre castele sale, printre care si Walden. Desi initial a acceptat, Geoffrey s-a razgandit si a demarat o campanie militara impotriva cetatilor regelui din cambridgeshire, incercand sa elibereze partea de sud dintre Walden. Geoffrey a murit un an mai tarziu i timpul unui atac asupra castelului, neresusind sa-si recastige castelul.

In 1157, regele Henry al II-lea a ordonat ca fortareata sa fie neglijeata, insa strazile orasului Saffron walden sunt si acum modelate dupa conturul castelului.

Bilete de avion spre Saffron Walden:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Castelul Walden:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne