Obiective turistice Sagres, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Sagres, Portugalia

Obiective turistice Sagres, Portugalia

Orasul Sagres iti da impresia distincta de leganare pe marginea Europei, o ultima imagine pe radar.

In afara fluxului si refluxului de practicanti ai surfingului, putine lucruri seintamplain acest oras mic, iar atractia principala este un fort simbolizand gloria apusa.

Sagres este legat permanent de printul Henric Navigatorul: acesta este locul unde se presupune ca el a infiintat scoala sa de navigatie.

Cu toate ca a trait si a murit (in anul 1460) in apropiere, iar expeditiile sale au plecat din Lagos, nu exista nicio dovada a scolii sale.

Totusi Sagres este un loc extraordinar de evocator, care ocupa un promontoriu plat cu trei brate care a fost pentru secole un capat al lumii cunoscute.

In mod surprinzator, inca are aceasta calitate, in special in afara sezonului. Practicantii de surf si wind-surf se inghesuie aici in tot timpul anului, creand orasului un sentiment schimbator si dand nastere barurilor de mica importanta si restaurantelor ieftine.

O poteca lasata de rulotele lor serpuieste la nord de Costa Vicentina.

Atractii turistice Sagres

Tag: Obiective turistice Sagres, Atractii turistice Sagres, De vizitat in Sagres, Ce vizitam in Sagres, Top atractii turistice Sagres, Top obiective turistice Sagres, Ghid turistic Sagres.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne