Obiective turistice Saigon, de vizitat in Saigon, Vietnam
Home / Orase / Obiective turistice Saigon, Vietnam

Obiective turistice Saigon, Vietnam

 
 

Saigon, numit oficial Ho Chi Minh City, este cel mai mare oras din Vietnam si unul dintre cele mai importante centre economice si culturale ale tarii. Situat in partea de sud a tarii, pe malul raului Saigon, orasul a fost denumit dupa Ho Chi Minh, liderul comunist vietnamez care a condus lupta pentru independenta tarii.

Orasul are o istorie bogata, fiind un important centru comercial si cultural inca din secolul al XVIII-lea. In timpul colonizarii franceze a Vietnamului, Saigon a devenit capitala Indochinei Franceze si un important centru al culturii franceze in Asia de Sud-Est. Acest lucru se poate observa in cladirile vechi de arhitectura franceza din oras, cum ar fi Catedrala Notre-Dame sau cladirea Operei.

In prezent, Saigon este un oras vibrant si agitat, cu o populatie diversa si cu o gama larga de activitati si atractii turistice. Orasul este cunoscut pentru strazile sale animate, cu trafic dens, magazine, restaurante si o viata de noapte animata.

In concluzie, Saigon este un oras fascinant si divers, cu o istorie bogata, cultura vibrata si atractii turistice variate.

 
Vizitezi Saigon?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Saigon

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Saigon:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Saigon:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Saigon obiective turistice, Ce poti vizita in Saigon, Top obiective Saigon, Top atractii Saigon, Saigon locuri de vizitat, Locuri de vizitat Saigon, Locuri de vizitat in Saigon, Saigon atractii turistice, Saigon de vizitat, De vizitat in Saigon, Ce vizitam in Saigon, Top atractii turistice Saigon, Top obiective turistice Saigon, Saigon ghid turistic, Calatorii in Saigon.