Obiective turistice Salisbury, Anglia
Home Orase Obiective turistice Salisbury, Anglia

Obiective turistice Salisbury, Anglia

 

Orasul Salisbury este situat intr-o depresiune, cu asezari Wiltshire serpuind in toate directiile. Ascunse in acest peisaj ca de creta se gasesc frumoase case taranesti, satucuri fermecatoare si o multime de monumente preistorice.

Salisbury este un oras perfect pentru plimbari si explorari, construit in jurul turnuletului de pe Poultry Cross, pe Silver Street. Numele medievale aie strazilor sunt indicii ale unor meserii de mult apuse: Butcher Row (Linia Macelarului), Fish Row (Linia Pestelui), Salt Lane (Aleea Sarii). Pentru a putea admira exponate din lemn din secolul al XIV-lea, viziteaza expozitia de la etajul magazinului de portelanuri Watson, pe Queen Street.

Cautati pe High Street Biserica St Thomas, cu ingeri sculptati pe acoperis si fresce medievale. Admira vechiul pub Haunch of Venison de pe Minster Street, unde este pastrata intr-o nisa ingradita o relicva infioratoare - mana retezata a unui cartofor din secolul al XVIII-lea si cartile de joc pe care le tinea in mana cand a fost demascat.

Atractii turistice Salisbury

Tag: Obiective turistice Salisbury, Atractii turistice Salisbury, De vizitat in Salisbury, Ce vizitam in Salisbury, Top atractii turistice Salisbury, Top obiective turistice Salisbury, Ghid turistic Salisbury.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne