Obiective turistice Salisbury, atractii turistice Salisbury, Anglia.
  Orase Obiective turistice Salisbury, Anglia

Obiective turistice Salisbury

, Anglia
Publicat la: 2013-09-30

Orasul Salisbury este situat intr-o depresiune, cu asezari Wiltshire serpuind in toate directiile. Ascunse in acest peisaj ca de creta se gasesc frumoase case taranesti, satucuri fermecatoare si o multime de monumente preistorice.

Salisbury este un oras perfect pentru plimbari si explorari, construit in jurul turnuletului de pe Poultry Cross, pe Silver Street. Numele medievale aie strazilor sunt indicii ale unor meserii de mult apuse: Butcher Row (Linia Macelarului), Fish Row (Linia Pestelui), Salt Lane (Aleea Sarii). Pentru a putea admira exponate din lemn din secolul al XIV-lea, viziteaza expozitia de la etajul magazinului de portelanuri Watson, pe Queen Street.

Cautati pe High Street Biserica St Thomas, cu ingeri sculptati pe acoperis si fresce medievale. Admira vechiul pub Haunch of Venison de pe Minster Street, unde este pastrata intr-o nisa ingradita o relicva infioratoare - mana retezata a unui cartofor din secolul al XVIII-lea si cartile de joc pe care le tinea in mana cand a fost demascat.

Bilete de avion spre Salisbury:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Salisbury:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Salisbury:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Salisbury - Long: -1.794506, Lat: 51.068790

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Salisbury, atractii turistice Salisbury, de vizitat in Salisbury, obiective Salisbury, atractii Salisbury, turism Salisbury.