Obiective turistice Salobrena, cele mai importante atractii din Salobrena, Spania.
  Orase Obiective turistice Salobrena, Spania

Obiective turistice Salobrena

, Spania
Publicat la: 2012-05-23

Centrul orasului Salobreña, care este construit pe o impresionanta roca muntoasa, este un labirint de case albe care contureaza cartierele pitoresti Brocal, Albaycín, La Fuente si La Loma.

Localnicii numesc orasul Salobreña „sat”, deoarece pana acum cativaa ani asta a si fost. In prezent este cel mai minunat orasel de pe Costa Tropical, un loc foarte primitor si bine pastrat, populat de oameni civilizati, care traiesc aici de generatii intregi. Salobreña primeste cei mai multi vizitatori, in timpul sezonului de vara, din Spania, Madrid, Granada.

Ca orice alt oras sau sat spaniol, Salobreña se poate mandri cu festivaluri si targuri traditionale. Semana Santa (Saptamana Mare) merita petrecuta aici, doar pentru a vedea cum ei reusesc pe pamant sa care celebrele "tronos", in sus si in jos pe strazile inguste si in panta. Apoi, de la 24 la 29 iunie, oamenii din Salobreña isi sarbatoresc Sfintii San Juan si San Pedro. Aceste targuri sunt urmate, in octombrie, de festivalul creat in onoarea Fecioarei de Rosario, sfanta protectoare a orasului Salobreña.

Sezonul de vara aduce multe concerte si spectacole in oras, dintre care multe au loc pe timp de noapte, in preajma spectaculosului castel arab. Unul dintre aceste evenimente care nu trebuie ratat este "Lucero del Alba", un festival de flamenco, care transforma castelul istoric intr-un cadru romantic - o ambianta incantatoare de muzica traditionala si de dans.

Bilete de avion spre Salobrena:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Salobrena:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Salobrena:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Salobrena - Long: -3.587108, Lat: 36.746258

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Salobrena, atractii turistice Salobrena, de vizitat in Salobrena, obiective Salobrena, atractii Salobrena, turism Salobrena.