Obiective turistice Salzburg, Austria
Home Orase Obiective turistice Salzburg, Austria

Obiective turistice Salzburg, Austria

 

Salzburg este un oras in centrul Austriei, cu o populatie de 148,000 in 2005. Daca ati vazut filmul The Sound of Music, este posibil sa crezi ca stii tot ce este de vazut in Salzburg. Desigur, este dificil sa nu izbucnesti in a fredona cantece atunci cand te plimbi de-a lungul raului Salzach, sau sa urci pana la cetatea Hohensalzburg care pluteste deasupra orasului. Dar exista mult mai multe obiective turistice de vizitat in acest oras compact, manierat decat Julie Andrews sau locul de nastere al lui Mozart.

Salzburg este al patrulea oras ca marime din Austria (dupa Viena, Graz si Linz) si capitala a statului federal Salzburg. Numit si "Orasul vechi", cu arhitectura sa in stil baroc, este unul dintre cele mai bine conservate orase din lumea vorbitoare de limba germana si a fost listat ca un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO in 1997.

Atractii turistice Salzburg

Tag: Obiective turistice Salzburg, Atractii turistice Salzburg, De vizitat in Salzburg, Ce vizitam in Salzburg, Top atractii turistice Salzburg, Top obiective turistice Salzburg, Ghid turistic Salzburg.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne