Cala Gonone din Sardinia, obiective turistice Sardinia

Cala Gonone, Sardinia

Obiective turistice Sardinia

Cala Gonone este o statiune micuta de pe coasta estica a Sardiniei, dar tot mai populara printre turisti. Se afla situata in inima celui mai spectaculos peisaj de coasta al insulei, unde se poate ajunge cu barca; de asemenea, poate fi admirat si de la inaltime, de pe soseaua SS125, care duce de la Arbatax la Dorgali.

Ideal ar fi sa te cazezi chiar in Cala Gonone, un vechi oras pescaresc care, pe zi ce trece, renunta tot mai mult la vechea identitate - dar nu si la farmecul sau - in favoarea modernelor hoteluri, restaurante si alte facilitati destinate turistilor. Daca nu mai gasesti niciun loc de cazare aici, atunci indreapta-te catre Dorgali (10 km, in interiorul insulei).

Daca vii spre Cala Gonone dinspre Arbatax sau dinspre sud, vei avea ocazia sa zaresti Gola su Gorruppu, unul dintre cele mai deosebite canioane ale insulei. Poti admira frumusetile statiunii Cala Gonone si facand o plimbare cu barca - cele mai populare destinatii sunt golfuletele din sudul satului, Cala di Luna si Cala Sisine. Stancile din vecinatate au facut candva parte din muntii (900 m) ce se inalta in fundal.

Tot cu barca poti ajunge si la celelalte golfulete ce mai pot fi intalnite de-a lungul coastei sau la Grotta del Bue Marino, o pestera de basm presarata cu stalactite si stalagmite.

Bilete de avion spre Sardinia:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Cala Gonone:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne