Teatrul din Schwetzingen din Schwetzingen, obiective turistice Schwetzingen

Teatrul din Schwetzingen, Schwetzingen

Obiective turistice Schwetzingen

La fel ca si faimoasele gradini, teatrul din Schwetzingen este, in nenumarate feluri, o sinteza de stiluri contradictorii. Construit initial in 1753, dupa planurile arhitectul Nicholas de Pigage. Cladirea a fost ridicata intr-un timp foarte scurt si ar putea fi considerata o creatie 100% rococo.

De-a lungul renovarilor suferite, arhitectura teatrului a fost amestecata cu tendinte neoclasice timpurii. In forma sa initiala, urmand exemplul teatrelor de tribunal francezeze din acea vreme, teatrul nu avea loje (caracteristice stilului italian). In perioada in care a fost extins, peretele din spate auditoriul a fost apoi strapuns cu un rand de arcade, creand astfel aspectul de loje. Drept urmare, el putin vizual, teatrul poate fi considerat o combinatie a stilurilor francez si italian, chiar daca ajustarea a fost realizata din motive practice. La fel ca gradinile, efectul general este omogen si foarte placut.

Pana in secolul al XX-lea, teatrul si-a pastrat utilajele mecanice originale ale scenei. Acestea s-au pierdut ulterior si au fost inlocuite cu facilitati moderne.

Bilete de avion spre Schwetzingen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Teatrul din Schwetzingen:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne