Alcazar din Segovia, obiectiv turistic Segovia - TravelEuropa.ro

Alcazar

Obiectiv turistic Segovia

Fara nicio indoiala, cea mai mare atractie a Segoviei este Alcazar, castelul cu turnuri ce se inalta ca un miraj in capatul de vest al stancii, deasupra confluentei raurilor Clamores si Eresma. Regelui Habsburg Filip al II-lea i se datoreaza construirea acestei privelisti neasteptate, in timpul domniei sale au fost facute adaosuri majore la castelul medieval initial, iar acoperisul se remarca prin turnurile cu placi de ardezie.

Insa trebuie sa le multumim si restauratorilor de pe la 1880, care, dupa un incendiu, au accentuat spectaculozitatea castelului. Atunci a fost trecut Artileriei Regale, care are in interior un muzeu. Cere la casa de bilete un pliant cu descrieri detaliate ale interiorului, desi itinerarul se tot schimba.

Esti ghidat de sageti de la sala medievala de intrare cu ferestre inalte pana la sala tronului foarte elaborata, care te uimeste cu decoratiu-nile mujedare restaurate. Tapiserii, mobila veche, tablouri, tavane mujedare frumos incasetate (uita-te mai ales la cel din capela) si o suita de armuri te insotesc de la un capat la altul.

Nu rata vederile panoramice de - pe acoperisul temnitei, unde ajungi urcand peste 150 de trepte inguste intr-un turn situat langa casa de bilete si observa turnurile pe jumatate modelate ale meterezelor - cu adevarat spectaculos.

Bilete de avion spre Segovia:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Alcazar:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Segovia:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne