San Ildefonso de la Granja din Segovia, obiective turistice Segovia
Home Orase Obiective turistice Segovia San Ildefonso de la Granja

San Ildefonso de la Granja, Segovia

Obiective turistice Segovia

Imprejurimile Segoviei sunt si ele pline de mementouri regale. Cel mai frumos este San Ildefonso de la Granja, situat la 11 km sud-est, pe N601, intr-o zona impresionanta, la poalele Muntilor Guadarrama.

Inceput in 1721, palatul reflecta nostalgia regelui Bourbon Filip al V-lea dupa palatul bunicului sau - Palatul Versailles din Franta. Mai multi arhitecti au contribuit la La Granja, rezultand o combinatie de stil baroc spaniol si stil neoclasic francez.

Marmura, stucaturile aurite si catifeaua inconjoara piesele de mobilier evident bogate, precum tapiseriile flamande si stralucitoarele candelabre. Acestea din urma au fost facute la Real Fabrica de Cristales din apropiere, unde poti vedea cum este suflata sticla, precum si o expozitie de obiecte antice din sticla.

De asemenea, palatul are gradini geometrice exceptionale, foarte intinse, opera gradinarilor peisagisti francezi si care, din nou ca la Versailles, au din loc in loc statui si fantani.

Bilete de avion spre Segovia:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa San Ildefonso de la Granja:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne