Obiective turistice Sevilia, Spania
Home Orase Obiective turistice Sevilia, Spania

Obiective turistice Sevilia, Spania

 

Sevilia este un oras de 700 de mii de locuitori extrovertiti care o tin numai in toride, flamenco, procesiuni, fieste si tapas. Centrul orasului alcatuieste un mozaic de scene, cu piete una mai frumoasa ca alta, biserici baroce viu colorate si portocali.

Sanctuare discrete si patio umbrite indica o viata secreta, dar trasatura coplesitoare este cea a deschiderii si convivialitatii.

Istoria Seviliei incepe cu romanii. Intinsele ruine de la Italica, unde sau nascut imparatii Adrian si Traian, se afla la 10 km spre nord-vest. Dintre ruinele cetatii Hispalis, asezarea romana de pe teritoriul Seviliei de azi, fac parte apeductul Callejon del Agua din Barrio de Santa Cruz, coloanele si statuile lui Hercule si Julius Caesar de pe Alameda.

Atractii turistice Sevilia

Tag: Obiective turistice Sevilia, Atractii turistice Sevilia, De vizitat in Sevilia, Ce vizitam in Sevilia, Top atractii turistice Sevilia, Top obiective turistice Sevilia, Ghid turistic Sevilia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne