Obiective turistice Sierra de Francia, de vizitat in Sierra de Francia, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Sierra de Francia, Spania

Obiective turistice Sierra de Francia, Spania

 
Vacanta in Sierra de Francia?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Acest lant face parte din abrupta cordillera central, ce se continua cu stancoasa Sierra de Gredos si este o granita naturala intre Castilia si Leon, si Extremadura.

Cel mai inalt varf, Pena de Francia, are 1.732 m si multele drumuri de acces iti ofera vederi panoramice in vest spre Portugalia, in est catre Sierra de Gredos, iar in nord spre meseta castiliana.

 

De vizitat in Sierra de Francia

Sierra de Francia obiective turistice, Ce poti vizita in Sierra de Francia, Top obiective Sierra de Francia, Top atractii Sierra de Francia, Sierra de Francia locuri de vizitat, Locuri de vizitat Sierra de Francia, Locuri de vizitat in Sierra de Francia, Sierra de Francia atractii turistice, Sierra de Francia de vizitat, De vizitat in Sierra de Francia, Ce vizitam in Sierra de Francia, Top atractii turistice Sierra de Francia, Top obiective turistice Sierra de Francia, Sierra de Francia ghid turistic, Calatorii in Sierra de Francia.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne