Parcul National Sierra Nevada din Sierra Nevada, obiective turistice Sierra Nevada

Parcul National Sierra Nevada, Sierra Nevada

Obiective turistice Sierra Nevada
Vacanta in Sierra Nevada?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Indiferent de anotimp, Parque Nacional de la Sierra Nevada este superb si, o mare parte din an, piscurile sale sunt acoperite de zapada. Cu varful Mulhacen, de 3.481 m, si vecinul Veleta, de 3.392 m, este cel mai inalt masiv din vestul Europei, dupa Alpi.

Este si cea mai sudica statiune de schi a continentului - la aproape 40 km de coasta linistita.

Parcul National Sierra Nevada este un paradis pentru excursionisti, oferindu-le peisaje incredibile. Pe masura ce urci de la Granada, vaile raurilor luxuriante si padurile de pin ce duc spre munte ofera vederi spectaculoase asupra peisajul rural inconjurator si asupra orasului Granada. Intr-o zi senina, se poate vedea chiar si peste Marea Mediterana pana in Maroc.

Unul dintre avantajele plimbarilor pe jos prin Sierra Nevada este linistea si armonia acestui tinut. Avand in vedere dimensiunea mare a Parcului National si faptul ca putini oameni din afara Spaniei sunt constienti de excelenta oferta de drumetii, puteti petrece toata ziua in munti, fara sa intalniti pe cineva.

De fapt, Parcul National Sierra Nevada acopera 85.883 de hectare, ceea ce-l face cel mai mare parc national din Spania. Un numar suplimentar de 89.966 de hectare sunt desemnate o zona protejata, oferind o arie totala protejata de 174,849 hectare. Practic, intreaga zona este recunoscuta de UNESCO ca o rezervatie a biosferei.

Bilete de avion spre Sierra Nevada:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Parcul National Sierra Nevada:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne