Obiective turistice Sinaia, Romania
Home Orase Obiective turistice Sinaia, Romania

Obiective turistice Sinaia, Romania

 

Sinaia este acoperita de paduri amestecate si incununata de munti spectaculosi, Sinaia atrage deopotriva sufletele romantice si exploratorii indrazneti. Sinaia este strabatuta de soseaua principala care leaga Bucurestiul de Transilvania si care ofera numeroase puncte de acces spre munti si vaile adiacente.

Cea mai plina de viata statiune din vale este, fara indoiala, Sinaia. Cunoscuta si ca Perla Carpatilor, localitatea este un amestec armonios de vile pitoresti din secolul al XIX-lea si hoteluri moderne, cu multe etaje. Situata la aproximativ 120 km nord-vest de Bucuresti, Sinaia se intinde pe pantele mai joase ale impunatorului Masiv Bucegi.

Atractii turistice Sinaia

Tag: Obiective turistice Sinaia, Atractii turistice Sinaia, De vizitat in Sinaia, Ce vizitam in Sinaia, Top atractii turistice Sinaia, Top obiective turistice Sinaia, Ghid turistic Sinaia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne