Obiective turistice Sion, Elvetia
Home Orase Obiective turistice Sion, Elvetia

Obiective turistice Sion, Elvetia

Capitala cantonului Valais este asezata intr-o regiune fertila, renumita pentru vinurile sale si targurile de vite, iar centrul sau vechi releva o importanta mostenire culturala si istorica.

Sion este unul dintre cele mai vechi orase din Elvetia si, totodata, cel mai insorit. Datorita locatiei sale centrale, micul oras cultural este un punct de plecare ideal pentru a explora statiunile de vacanta din vaile laterale ale cantonului Valais, atat in timpul verii, cat si iarna.

Orasul este recunoscut de departe, datorita turnurilor inalte de Castelului Tourbillon si ale Castelului Valeria. Aceste repere protejeaza capitala cantonului Valais si pe cei 30.000 de locuitori ai sai. Cu o istorie de 7.000 de ani, Sion este in prezent centrul economic al cantonului Valais si un important nod de trafic, avand propriul sau aeroport international. Biserica din incinta Castelului Valeria are una dintre cele mai vechi orgi din lume, de la inceputul secolului al XV-lea.

Multe dintre monumentele istorice din orasul vechi, printre care numeroase muzee, au un farmec aparte. O vizita intr-unul dintre aceste muzee va permite sa descoperiti istoria variata a orasului.

Atractii turistice Sion

Tag: Obiective turistice Sion, Atractii turistice Sion, De vizitat in Sion, Ce vizitam in Sion, Top atractii turistice Sion, Top obiective turistice Sion, Ghid turistic Sion.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne