Bourtzi din Skiathos, obiective turistice Skiathos

Bourtzi, Skiathos

Obiective turistice Skiathos

Este o mica peninsula care imparte portul Skiathos in doua parti distincte. In trecut, aici exista un fort, construit de fratii Gizi care au guvernat Skiathos in 1207. Cetatea in stil venetian a fost distrusa in anul 1660, atunci cand amiralul Morozini a cucerit insula. Bourtzi a fost marginita de ziduri impunatoare si doua turnuri situate la stanga si la dreapta portii principale.

Arheologii sunt de parere ca in interiorul fortului a existat si o mica biserica, biserica Agios Georgios, care era zeul protector al venetienilor. Si aceasta biserica a fost cel mai probabil construita tot de fratii Gizi. Inca mai exista numeroase sit-uri unde se pot vedea inca vestigiile trecutului.

In zilele noastre, Bourtzi este un loc popular pentru odihna si recreere. Intregul cartier este plin cu pini impunatori si ofera privelisti impresionante ale arhipelagului. Acesta este si motivul pentru care Bourtzi este considerat unul dintre cele mai romantice locuri de pe Skiathos.

Bilete de avion spre Skiathos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Bourtzi:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne