Castelul medieval din Skiathos, obiective turistice Skiathos

Castelul medieval, Skiathos

Obiective turistice Skiathos

Orasul a fost construit strategic pe o stanca abrupta, care atarna literalmente deasupra marii, la extrema nordica a insulei. Stanca este vizibila prin inaltimea sa enorma si a reprezentat o locatie ideala pentru protectia de invadatori. In apogeul prosperitatii sale, Castelul a detinut 300 de unitati locative si 22 de biserici elegante.

In prezent, mai exista doar o biserica solitara, care sta ca o marturie muta a trecutului glorios al Castelului. Resturi si vestigii ale altor biserici pot fi gasite in interiorul si in jurul castelului medieval. Cateva case fin restaurate pot fi gasite aici.

Orice turist care indrazneste sa urce pe stanca este rasplatit cu privelisti uimitoare. De aici se poate vedea intreaga insula, precum si partea de nord a insulei Skopelos. Trebuie mentionat ca urcatul nu este deloc usor si nici nu este recomandat persoanelor slabe de inima.

Bilete de avion spre Skiathos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Castelul medieval:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne