Biserica Agios Ioannis din Skopelos, obiective turistice Skopelos

Biserica Agios Ioannis

Obiectiv turistic din Skopelos

Mica biserica Agios Ioannis este situata in regiunea Kastri, la aproximativ 7 km est de Glossa, in nordul insulei Skopelos. Aceasta minunata biserica a fost construita pe o stanca si ofera o priveliste uimitoare asupra insulelor Skopelos si Alonissos.

Numele sau inseamna "Sfantul Ioan de pe Castel", deoarece se presupune ca acolo a existat un mic castel in trecut, construit probabil pentru a proteja insula de pirati si invaziile inamice. Aceasta mica biserica a devenit foarte populara, dua ce a aparut in mai multe scene din productia Hollywoodiana "Mamma Mia".

Stanca impresionanta este legata de restul insulei printr-o cale ingusta, care are 110 trepte sapate in piatra. O plaja mica este formata chiar sub stanca si trebuie precizat ca devine destul de aglomerata in timpul verii. Interiorul bisericii are icoane si obiecte bisericesti vechi, ce merita vazute.

 
Bilete de avion spre Skopelos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Biserica Agios Ioannis:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne