Glossa din Skopelos, obiective turistice Skopelos

Glossa

Obiectiv turistic din Skopelos

Este a doua mare asezare de pe insula Skopelos, situata la 25 km nord-vest de capitala insulei - orasul Skopelos. Glossa este construita in forma de amfiteatru pe pantele muntelui, la 250 de metri deasupra marii.

Acest sat pitoresc este inconjurat de paduri de pini, migdali si platani. Glossa isi vrajeste vizitatorii cu casele sale albe, cu doua etaje si balcoane dragute cu vedere la mare. In partea de jos a satului se afla portul minunat, prin care feriboturile leaga satul de insulele din apropiere si de plajele izolate.

Printre cele mai bune obiectivele turistice din Glossa se numara Manastirea Taxiarhes care se intinde pe o locatie fabuloasa in mijlocul unei paduri de pin. Ruinele unor bai romane pot fi gasite in apropiere de port, precum si ramasitele cetatii antice Selinous, din secolul al IV-lea i.Hr, dar si ruinele unui templu al Atenei din secolul al V-lea.

 
Bilete de avion spre Skopelos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Glossa :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne