Muzeul de Folclor din Skopelos din Skopelos, obiective turistice Skopelos
Home Orase Obiective turistice Skopelos Muzeul de Folclor din Skopelos

Muzeul de Folclor din Skopelos

Obiectiv turistic din Skopelos

Aflat in centrul orasului Skopelos, acest mic muzeu interesant descrie traditia populara a insulei. Muzeul de Folclor din Skopelos este gazduit intr-o resedinta traditionala, care a fost donata municipalitatii locale de familia Nikolaidis, o familie politica importanta de pe insula.

Cladirea a fost construita in 1795, iar in 1963 un cutremur puternic a dus la prabusirea primelor doua etaje. Cativa ani mai tarziu, cladirea a fost reconstruita pe baza planurilor arhitecturale originale si in 1991 a fost donata municipalitatii din Skopelos. Un an mai tarziu, muzeul si-a deschis oficial portile.

O mare parte din mobilierul din interiorul muzeului a apartinut familiei Nikolaidis, in timp ce multe alte piese de mobilier au fost donate muzeului de familiile din zona. La parter se afla o camera de zi si un semineu, canapeaua este decorata manual cu broiderii frumoase, in timp ce mobilierul din lemn este opera unui artizan local traditional.

 
Bilete de avion spre Skopelos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul de Folclor din Skopelos:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne