Poneii din Skyros din Skyros, obiective turistice Skyros

Poneii din Skyros, Skyros

Obiective turistice Skyros

Muntii de sud-estul orasului Skyros sunt casa unei rase unice de ponei care traiesc pe insula de cand au fost adusi aici de atenieni in secolul al VIII-lea i.Hr. Aceasta rasa rara poate fi gasita doar pe insula Skyros si numara cateva sute de pe ponei.

Cum poneii traiesc pe insula din cele mai vechi timpuri, timp in care au evoluat si s-au dezvoltat, prezinta niste caracteristici unice fata de restul insulelor grecesti si de pe continent. Poneii sunt relativ scunzi, au aproximativ 105 cm si un corp mic din cauza disponibilitatii scazute de alimente din munti. Poneii Bay au parul brun-roscat, iar coama si coada negre, poneii Gray au firul de par alb, iar piele neagra, iar cei Palomino au parul castaniu auriu cu coamasi coada albe.

Se spune ca poneii de Skyros, renumiti pentru rezistenta lor, au fost folositi de armata lui Alexandru cel Mare in timpul cuceririlor sale, dai si in timpul calatoriei sale in Asia.

Bilete de avion spre Skyros:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Poneii din Skyros:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne