Santo Domingo din Soria, obiective turistice Soria

Santo Domingo

Obiectiv turistic din Soria

Capitelurile romane desavarsit sculptate inconjoara chiliile Manastirii Santo Domingo din vechiul oras Santo Domingo dealuri abrupte si impadurite, inainte de a cobori in satul Covarubias, ghemuit la poalele Sierra de las Mamblas.

Hoinareste pe strazi, trecand pe langa casele medievale impecabil pastrate, admirandu-le pe cele ale Donei Sanchasi Donei Urraca, aflate in pietele omonime. Biserica San Cosmey San Damian sau Colegiata, inceputa in anul 1474, are o structura gotica armonioasa din piatra alba.

Printre numeroasele morminte se afla si cel al lui Fernan Gonzalez, conte de Castilia, al sotiei sale, Sancha, si a trei printese. Orga veche de 400 de ani functioneaza inca. Galeriile delicat sculptate inconjoara un frumos patio cu o fantana si duc catre muzeu - un tezaur de statui, bule papale si 150 de minunate cape de episcop.

Printre operele de arta este si un tablou de Jan van Eyck si un inalt triptic in relief cu Adorarea Magilor, realizat de un artist necunoscut in secolul al XVI-lea.

 
Bilete de avion spre Soria:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Santo Domingo:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne