Obiective turistice Soria, de vizitat in Soria, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Soria, Spania

Obiective turistice Soria, Spania

 
Vacanta in Soria?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Desi nu este cea mai convingatoare dintre capitalele de provincii, Soria este cunoscuta pentru supa sa de usturoi de consistenta "aurului lichid". Mai presus de toate, este situata in inima unor frumoase peisaje. Provincia este o regiune de tranzitie prinsa intre Castilia, Aragon si La Rioja.

In partea de nord-vest se afla maiestuoasa Sierra de Urbion, cunoscuta pentru bogatia de vanat si de pastravi. La est se intinde extraordinar de accidentata Sierra de Moncayo.

Laudandu-se cu una dintre cele mai frumoase galerii de chilii din lume, este renumita pentru inregistrarile de mare succes facute de calugari. In biserica datand din secolul al XVIII-lea le poti auzi canturile grego-riene melodioase din timpul messei. Fa-ti timp sa explorezi strazile pavate, iar apoi viziteaza manastirea.

 

De vizitat in Soria

Vacanta in Soria cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Soria:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Soria:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Soria obiective turistice, Ce poti vizita in Soria, Top obiective Soria, Top atractii Soria, Soria locuri de vizitat, Locuri de vizitat Soria, Locuri de vizitat in Soria, Soria atractii turistice, Soria de vizitat, De vizitat in Soria, Ce vizitam in Soria, Top atractii turistice Soria, Top obiective turistice Soria, Soria ghid turistic, Calatorii in Soria.