Obiective turistice Soria, Spania
Home Orase Obiective turistice Soria, Spania

Obiective turistice Soria, Spania

Desi nu este cea mai convingatoare dintre capitalele de provincii, Soria este cunoscuta pentru supa sa de usturoi de consistenta "aurului lichid". Mai presus de toate, este situata in inima unor frumoase peisaje. Provincia este o regiune de tranzitie prinsa intre Castilia, Aragon si La Rioja.

In partea de nord-vest se afla maiestuoasa Sierra de Urbion, cunoscuta pentru bogatia de vanat si de pastravi. La est se intinde extraordinar de accidentata Sierra de Moncayo.

Laudandu-se cu una dintre cele mai frumoase galerii de chilii din lume, este renumita pentru inregistrarile de mare succes facute de calugari. In biserica datand din secolul al XVIII-lea le poti auzi canturile grego-riene melodioase din timpul messei. Fa-ti timp sa explorezi strazile pavate, iar apoi viziteaza manastirea.

Atractii turistice Soria

Tag: Obiective turistice Soria, Atractii turistice Soria, De vizitat in Soria, Ce vizitam in Soria, Top atractii turistice Soria, Top obiective turistice Soria, Ghid turistic Soria.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne