Obiective turistice St Paul de Vence, Franta
Home Orase Obiective turistice St Paul de Vence, Franta

Obiective turistice St Paul de Vence, Franta

 

Asezat pe dealurile din spatele Baie des Anges, St. Paul de Vence este un sat bine pastrat, inconjurat de metereze datand din secolul al XVI-lea, cu acoperisuri de teracota, cu chiparosi si piscine albastre.

Desi micut, el si-a castigat o reputatie internationala datorita ilustrei pleiade de artisti si scriitori care au trait si au creat aici.

Astazi, galeriile si restaurantele sale atrag mii de turisti. La renumitul hotel si restaurant Colombe d'Or poti lua masa pe terasa inconjurata de o nepretuita colectie de arta: un mozaic de Leger pe peretele gradinii si un porumbel de Braque langa piscina, printre alte lucrari de Picasso, Dufy, Modigliani si multi altii, toate donate de catre artistii lipsiti de mijloace in schimbul sederii lor.

Atractii turistice St Paul de Vence

Tag: Obiective turistice St Paul de Vence, Atractii turistice St Paul de Vence, De vizitat in St Paul de Vence, Ce vizitam in St Paul de Vence, Top atractii turistice St Paul de Vence, Top obiective turistice St Paul de Vence, Ghid turistic St Paul de Vence.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne