Obiective turistice Strasbourg, Franta
Home Orase Obiective turistice Strasbourg, Franta

Obiective turistice Strasbourg, Franta

 

Strasbourg este cel mai mare port riveran al Frantei si al saselea cel mai mare oras, avand un farmec si o frumusete aparte. Construit acum mai bine de 2.000 de ani, orasul s-a intins peste terenurile mlastinoase dintre bratele raului III, care strabate acum pitorescul sau centru vechi.

Portul pe Rin si celelalte cartiere sunt puternic industrializate, dar Strasbourg se bucura de vitalitatea unui oras studentesc - universitatea sa, fondata in 1566, este una dintre cele mai vechi din Franta.

Strasbourg fiind foarte aproape de Germania, la distanta de numai un drum cu autobuzul peste Rin, si avand in zona de nord-est cateva dintre cele mai puternice institutii europene, pare sa fie mai degraba capitala Europei decat fosta capitala a Alsaciei.

Atractii turistice Strasbourg

Tag: Obiective turistice Strasbourg, Atractii turistice Strasbourg, De vizitat in Strasbourg, Ce vizitam in Strasbourg, Top atractii turistice Strasbourg, Top obiective turistice Strasbourg, Ghid turistic Strasbourg.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne