Obiective turistice Sunny Beach, Bulgaria
Home Orase Obiective turistice Sunny Beach, Bulgaria

Obiective turistice Sunny Beach, Bulgaria

Statiunea bulgareasca Slancev Briag (Sunny Beach), cunoscuta pe plan turistic international si ca Sunny Beach, aflata la 35 km nord de Burgas si la 95 km sud de Varna, este cel mai mare complex turistic de pe litoralul sudic al Bulgariei, in apropiere se afla splendidul golf Nessebar, in forma de arc de cerc orientat spre est.

Spre nord se ridica versantii rasariteni ai muntelui Emine, care protejeaza statiunea de vanturile nordice. Spre vest se intind paduri bine pastrate, cu vegetatie specifica regiunilor maritime.

Catre sud, Slancev Briag se intinde pana la peninsula Nesebar, unde puteti vizita rezervatia istorica si arhitecturala Vechiul Nesebar.

Atractii turistice Sunny Beach

Tag: Obiective turistice Sunny Beach, Atractii turistice Sunny Beach, De vizitat in Sunny Beach, Ce vizitam in Sunny Beach, Top atractii turistice Sunny Beach, Top obiective turistice Sunny Beach, Ghid turistic Sunny Beach.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne