Obiective turistice Tanger, de vizitat in Tanger, Maroc
Home / Orase / Obiective turistice Tanger, Maroc

Obiective turistice Tanger, Maroc

 
 

Odata o destinatie stralucitoare pentru aerul sau literar si artistic din perioada anilor 1960, Tanger prezinta inca o tenta evocatoare a acestui trecut rafinat, desi nu mai este de mult cautat de autori si pictori celebri. Cu toate acestea, Tanger este un oras marocan fascinant, care merita vizitat. Ofera inca multe din lucrurile pe care turistii le iubesc, si anume: un sentiment de mister exotic, istorie interesanta, privelisti frumoase, plaje nealterate. Tanger este un amestec imbietor dintre mai multe tipuri de culturi, specifice zonelor precum Africa de Nord, Spania, Portugalia si Franta. Se afla in nordul Marocului si a fost sub control international comun pana in 1956.

Tanger este separat de Spania de numai 20 km cat are Stramtoarea Gibraltar, fiind, prin urmare, destul de accesibil. Feriboturile frecvente fac trecerea rapida dintre Europa si Africa in fiecare zi, iar multe nave de croaziera care navigheaza intre Marea Mediterana si Oceanul Atlantic fac adesea escala in Tanger.

Zona Medina este punctul de interes major si locul perfect de unde sa iti incepi vizita, incercand sa prinzi o parte din atmosfera incarcata a orasului. Stradutele serpuitoare sunt principala atractie turistica a orasului.

In plus, in apropiere de Tanger, linia de coasta este imprejmuita cu sate superbe si intens vizitate pentru plajele lor minunate si linistite. Tanger este un punct de plecare excelent pentru explorarea acestei parti a Marocului.

 
Vizitezi Tanger?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Tanger

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Tanger:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Tanger:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Tanger obiective turistice, Ce poti vizita in Tanger, Top obiective Tanger, Top atractii Tanger, Tanger locuri de vizitat, Locuri de vizitat Tanger, Locuri de vizitat in Tanger, Tanger atractii turistice, Tanger de vizitat, De vizitat in Tanger, Ce vizitam in Tanger, Top atractii turistice Tanger, Top obiective turistice Tanger, Tanger ghid turistic, Calatorii in Tanger.