Medina din Tanger, obiective turistice Tanger

Medina, Tanger

Obiective turistice Tanger

Medina din Tangier (orasul vechi) se afla pe un loc stancos si coboara spre ocean, intr-un labirint de alei inguste. Inima Medinei o reprezinta piata cunoscuta sub numele de Petit Socco, unde barbatii in varsta stau ore intregi jucand table si band ceai. In trecut, Medina a fost locul de joaca al autorului Paul Bowles si al personajelor americane legendare Jack Kerouac, Allen Ginsberg si William Burroughs. Nu poti explora Medina fara sa iti aloci suficient timp pentru a rataci pe stradutele sale imbietoare si incarcate de istorie.

La vest de Petit Socco, pe Rue Siaghine se afla Biserica Conceptiei Imaculate, construita de spanioli in 1880. La est de piata se afla Marea Moschee, iar in coltul sud-estic Vechea misiune diplomatica americana, care adapostea odata consulatul american, fiind si cea mai veche cladire diplomatica americana.

Muzeul din interior traseaza istoria relatiei dintre SUA si Maroc - intrucat Marocul a fost una dintre primele tari care au recunoscut independenta americana, SUA si-a stabilit consulatul in Tangier in 1821. Exponatele interesante din interior includ scrisoarea celebra a lui George Washington catre Moulay Abdullah.

Bilete de avion spre Tanger:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Medina:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne