Obiective turistice Taormina, Italia
Home Orase Obiective turistice Taormina, Italia

Obiective turistice Taormina, Italia

 

Taormina este renumita pentru legendarul sau sit ce ofera o panorama superba atat asupra intinderii albastre a Marii Ionice, cat si inspre profilul maiestuos al vulcanului Etna.

Pe langa unele dintre cele mai frumoase peisaje siciliene, orasul mai pune la dispozitia turistilor plaje aurii, magazine sic, hoteluri de lux, vestigii antice si restaurante dintre cele mai selecte. Toate acestea fac din Taormina o statiune siciliana exclusivista si foarte vizitata.

Orasul se bucura si de o clima temperata, ceea ce inseamna ca inegalabilele sale peisaje sunt presarate cu palmieri, bougainvillea, lamai si vegetatie subtropicala luxurianta. Florile impodobesc ferestrele si balcoanele caselor medievale, majoritatea dintre ele ridicate de-o parte si de alta abruptelor stradute ascendente si a pietelor scaldate de soare.

Atractii turistice Taormina

Tag: Obiective turistice Taormina, Atractii turistice Taormina, De vizitat in Taormina, Ce vizitam in Taormina, Top atractii turistice Taormina, Top obiective turistice Taormina, Ghid turistic Taormina.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne