Obiective turistice Taormina, atractii turistice Taormina, Italia.
  Orase Obiective turistice Taormina, Italia

Obiective turistice Taormina

, Italia
Publicat la: 2012-09-18

Taormina este renumita pentru legendarul sau sit ce ofera o panorama superba atat asupra intinderii albastre a Marii Ionice, cat si inspre profilul maiestuos al vulcanului Etna.

Pe langa unele dintre cele mai frumoase peisaje siciliene, orasul mai pune la dispozitia turistilor plaje aurii, magazine sic, hoteluri de lux, vestigii antice si restaurante dintre cele mai selecte. Toate acestea fac din Taormina o statiune siciliana exclusivista si foarte vizitata.

Orasul se bucura si de o clima temperata, ceea ce inseamna ca inegalabilele sale peisaje sunt presarate cu palmieri, bougainvillea, lamai si vegetatie subtropicala luxurianta. Florile impodobesc ferestrele si balcoanele caselor medievale, majoritatea dintre ele ridicate de-o parte si de alta abruptelor stradute ascendente si a pietelor scaldate de soare.

Bilete de avion spre Taormina:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Taormina:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Taormina:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Taormina - Long: 15.285224, Lat: 37.851562

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Taormina, atractii turistice Taormina, de vizitat in Taormina, obiective Taormina, atractii Taormina, turism Taormina.