Obiective turistice Tivat, de vizitat in Tivat, Muntenegru
Home / Orase / Obiective turistice Tivat, Muntenegru

Obiective turistice Tivat, Muntenegru

 
Vacanta in Tivat?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 
 

Tivat este un oras de coasta din sud-vestul Muntenegrului, situat in golful Kotor. Pe langa faptul ca este o statiune turistica populara, Tivat este si un centru nautic pentru sudul Adriaticii. Insulitele de langa Prevlaka, impreuna cu localitatile Zupa si Kalimanj, ofera conditii excelente pentru construirea porturilor de ambaractiuni si a cluburilor de iahting.

Desi este cel mai tanar oras din regiunea Boka, Tivat ofera multe locatii interesante. Casa renascentista de vara Buca din centrul orasului, Insula Florilor (Ostrovo Cvijeca) cu monumente precum manastirea Sf Arhanghel Mihail, Plaja cu nisip Plavi Horizonti si Insula Sveti Marko, cu fostul Club Med sunt cele mai vizitate atractii. Orasul in sine va ofera portul natural Kalimanj, precum si o serie de evenimente culturale.

 
Vacanta in Tivat?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Tivat

Vacanta in Tivat cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Tivat:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Tivat:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Tivat obiective turistice, Ce poti vizita in Tivat, Top obiective Tivat, Top atractii Tivat, Tivat locuri de vizitat, Locuri de vizitat Tivat, Locuri de vizitat in Tivat, Tivat atractii turistice, Tivat de vizitat, De vizitat in Tivat, Ce vizitam in Tivat, Top atractii turistice Tivat, Top obiective turistice Tivat, Tivat ghid turistic, Calatorii in Tivat.