Obiective turistice Tivat, atractii turistice Tivat, Muntenegru.
  Orase Obiective turistice Tivat, Muntenegru

Obiective turistice Tivat

, Muntenegru
Publicat la: 2013-05-31

Tivat este un oras de coasta din sud-vestul Muntenegrului, situat in golful Kotor. Pe langa faptul ca este o statiune turistica populara, Tivat este si un centru nautic pentru sudul Adriaticii. Insulitele de langa Prevlaka, impreuna cu localitatile Zupa si Kalimanj, ofera conditii excelente pentru construirea porturilor de ambaractiuni si a cluburilor de iahting.

Desi este cel mai tanar oras din regiunea Boka, Tivat ofera multe locatii interesante. Casa renascentista de vara Buca din centrul orasului, Insula Florilor (Ostrovo Cvijeca) cu monumente precum manastirea Sf Arhanghel Mihail, Plaja cu nisip Plavi Horizonti si Insula Sveti Marko, cu fostul Club Med sunt cele mai vizitate atractii. Orasul in sine va ofera portul natural Kalimanj, precum si o serie de evenimente culturale.

Bilete de avion spre Tivat:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Tivat:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Tivat:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Tivat - Long: 18.710119, Lat: 42.434059

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Tivat, atractii turistice Tivat, de vizitat in Tivat, obiective Tivat, atractii Tivat, turism Tivat.