Malbun din Triesenberg, obiective turistice Triesenberg

Malbun, Triesenberg

Obiective turistice Triesenberg

Din Triesenberg pleaca multe poteci pentru drumetii sau ciclism montan, care este un sport de familie; cea mai interesanta poteca trece pe langa lacul Steg, de pe valea raului Samina, si apoi mai departe la Malbun, un catun la altitudinea de 1.602 m, cu multe atractii turistice.

Aflat la 8 km de Triesenberg, este usor accesibil si cu masina sau autobuzul pe sosea, dar in centrul localitatii traficul este restrictionat.

Din Malbun, 2 telescaune si 4 schi-lifturi pleaca spre varfurile din imprejurimi, de unde coboara 21 km de partii cu diferite grade de dificultate.

Ascensiunea cu telescaunul cu patru locuri din Malbun pana la Sareis dureaza zece minute. La Sareis se gaseste un restaurant montan cu terasa larga, de unde se deschide o panorama magnifica si se poate merge in drumetii.

La Malbun se gaseste Cresca -toria de soimi (Falknerei Ga-lina), unde, din mai pana in octombrie, se prezinta pasari de prada (soimi si vulturi) care fac acrobatii aeriene timp de cate 40 de minute, de marti pana duminica, incepand de la ora 15.

Bilete de avion spre Triesenberg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Malbun:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne