Biserica Santiago din Trujillo, obiective turistice Trujillo

Biserica Santiago, Trujillo

Obiective turistice Trujillo

Inconjurand aceasta cladire spre Cuesta de la Sangre, treci pe langa un alt impozant palat renascentist, chiar inainte de a face stanga spre arcadele de la Santiago. Acestea te poarta catre incantatoarea Biserica Santiago, unde o clopotnita romana sta alaturi de structura gotica a bisericii.

Poteca pitoreasca de langa biserica te duce de-a lungul vechilor metereze ale orasului, construite de mauri in secolul al XIII-lea, pentru a-si apara de crestini castelul lor din secolul al X-lea. Privelistea se intinde si peste marea populatie de berze a orasului, ce-si fac cuib pe fiecare turn liber.

Mai sus este castelul, o priveliste impunatoare de ziduri crenelate si de turnuri robuste. Totusi, in interior nu sunt prea multe de vazut, cu exceptia adoratei statui a Fecioarei de la Victoria, sfanta patroana a orasului, care poate fi zarita cu usurinta din exterior, in salasul sau transparent.

Bilete de avion spre Trujillo:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Biserica Santiago:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne