Top obiective si atractii turistice de vizitat in Uberlingen.
Home Orase Obiective turistice Uberlingen, Germania

Uberlingen, Germania

Aceasta statiune de pe malul lui Bodensee are un cheu atractiv si o atmosfera aproape mediteraneeana. Se afla la jumatatea tarmului nordic al lui Uberlingensee, un "deget" ingust al Bodensee orientat spre nord-vest. Uberlingen este foarte veche - prima mentionare documentara dateaza din 770.

In secolul al XIII-lea a obtinut titlul de Oras Imperial Liber si era cunoscuta pentru vinurile sale. Nu mai putin de sapte dintre portile si turnurile originale ale orasului s-au pastrat din perioada aceea mareata, ca si portiuni substantiale din zidurile orasului vechi.

Fostul sant cu apa este acum un drum pietonal ierbos, cu zidurile orasului vechi ridicandu-se de o parte si Stadtpark intinzandu-se in partea opusa.

Stadtgarden (gradina orasului), care a fost inaugurata in 1875, cultiva plante exotice si are o colectie faimoasa de cactusi, o gradina cu fucsii si un tarc mic cu caprioare. Inima orasului este Munsterplatz.

VelTravel

Obiective turistice Uberlingen

Tag: Obiective turistice Uberlingen, Atractii turistice Uberlingen, De vizitat in Uberlingen, Ce vizitam in Uberlingen, Top atractii turistice Uberlingen, Top obiective turistice Uberlingen, Ghid turistic Uberlingen.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne