Obiective turistice Uberlingen, atractii turistice Uberlingen, Germania.
  Orase Obiective turistice Uberlingen, Germania

Obiective turistice Uberlingen

, Germania
Publicat la: 2014-05-23

Aceasta statiune de pe malul lui Bodensee are un cheu atractiv si o atmosfera aproape mediteraneeana. Se afla la jumatatea tarmului nordic al lui Uberlingensee, un "deget" ingust al Bodensee orientat spre nord-vest. Uberlingen este foarte veche - prima mentionare documentara dateaza din 770.

In secolul al XIII-lea a obtinut titlul de Oras Imperial Liber si era cunoscuta pentru vinurile sale. Nu mai putin de sapte dintre portile si turnurile originale ale orasului s-au pastrat din perioada aceea mareata, ca si portiuni substantiale din zidurile orasului vechi.

Fostul sant cu apa este acum un drum pietonal ierbos, cu zidurile orasului vechi ridicandu-se de o parte si Stadtpark intinzandu-se in partea opusa.

Stadtgarden (gradina orasului), care a fost inaugurata in 1875, cultiva plante exotice si are o colectie faimoasa de cactusi, o gradina cu fucsii si un tarc mic cu caprioare. Inima orasului este Munsterplatz.

Bilete de avion spre Uberlingen:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Uberlingen:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Uberlingen:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Uberlingen - Long: 9.165590, Lat: 47.770557

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Uberlingen, atractii turistice Uberlingen, de vizitat in Uberlingen, obiective Uberlingen, atractii Uberlingen, turism Uberlingen.